14.8.2013

Brunsbüttel, Germany 08.08.2013*08.40 - Rendsburg, Germany 08.08.2013*15.55 = 7 h 15'/36,3 Nm


Naapurivene, joka osoittautui suomalaiseksi, halusi lähteä kahdeksalta. Unet pois silmistä, paikat äkkiä kuntoon ja kanavalle. Köröteltiin pitkn Kielin kanavaa hiljakseen. Liikennettä oli mielestämme paljon vähemmäm kuin edellisillä kerroilla. Tihkutti vettä ja oli kylmä, joten rupesi tuntumaan jotenkin ihan kotoiselta. Ajoimme ilmeisesti jossain vaiheessa liian lähellä rantaa, koska saimme pari kertaa pienen pohjakosketuksen. Tuntui aika surkuhupaisalta, että koko 3 vuoden aikana ei ole sattunut mitään vastaavaa ja sitten tasaisessa kanavassa pitää kosketella pohjaa.



Päätimme mennä lepäämään pariksi yöksi kanavan varrella olevaan Rendsburgin marinaan, jossa ollaan käyty pari kertaa aikaisemminkin. Marinassa on naispuolinen satamapäällikkö Frau Hafenmaisterin. Edelliseltä käynniltämme on tapahtunut sen verran edistystä, että nyt on ilmainen, toimiva nettiyhteys. Saimme päivitetyksi pienen pätkän blogia, joka ei kyllä vieläkään ole läheskään ajan tasalla.

Kävimme Rendsburgissa myös tekemässä edullisia ostoksia ja totesimme taas kerran, että ruoka on täällä Suomeen verrattuna paljon halvempaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti