2.7.2013

HORTA 19. - 20.6.2013

  
Hortan satamassa meille osoitettiin paikka ison katamaraanin kylkeen ihan satamatoimiston edessä. Maahantuloproseduuri hoitui ihan sutjakkaasti. Vähän ajan päästä viereemme tuli suomalainen "Eira", joka oli ollut St. Maartenilla samassa marinassa kuin mekin. He olivat tulleet Azoreille viikko ennen meitä ja olivat nyt lähdössä eteenpäin kohti Falmouthia.

Chenoa in Horta


S/Y Eira

Hortassa tutustuimme sataman "taidegalleriaan". Aallonmurtajat ja sataman katualueet ovat täynnä veneiden logoja ja tervehdyksiä, joukossa muutamia todellisia taideteoksia. Mekin maalasimme Chenoan logon laituriin veneemme viereen.  Chenoa on Alaskan intiaanien kieltä ja takoittaa valkoista kyyhkyä. Siksi Chenoan logossa on valkoinen kyyhky.



Kävimme illalla syömässä kuuluisassa Peter's Sport Cafe'ssa, joka oli kyllä vähän pettymys. Se vaikutti tavalliselta turistiruokapaikalta, joka eli menneisyyden maineella eli oli olevinaan kaikkien purjehtijoiden maailman paras rantakapakka. Ruokakaan ei niin kovin kummoista ollut, mutta pitihän se kuppila tietysti nähdä ja kokea.


Emme sen paremmin tutustuneet  Faialin saareen, koska tapaaminen  tyttäremme Milja ja hänen perheensä kanssa oli  meille tärkein asia, jota olimme odottaneet kauan aikaa ja joka välillä näytti luisuvan käsistä myöhästyneen lähdön takia St. Maartenilta. 

Pico Island with Mountain Pico 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti